Kesätöihin Hippaloille

NUORILLE KESÄTÖITÄ HIPPALOILLA JA ARXIN KESÄSSÄ

Kulttuurikeskus ARX palkkaa nuoria kesätöihin Lasten taidefestivaali Hippaloille sekä ARXin kesätoimintaan.

Hippalot työllistää kahdeksan nuorta

Lasten taidefestivaali Hippalot järjestetään 1.8.-4.8.2024. Nuoret kesätyöntekijät eli hipduunarit osallistuvat etukäteen festivaalin rakentamiseen ja somistamiseen. Festivaalin aikana duunareita voi nähdä mm. leikkipihoilla, työpajoissa ja muissa avustavissa tehtävissä. Hippalot tarjoaa kesätyömahdollisuuden kuudelle 15-18-vuotiaalle nuorelle.

Nuorilta ei edellytetä aiempaa työkokemusta tai erityisiä taitoja. Festivaalityössä on eduksi reipas asenne ja halu kohdata ja palvella kesäistä festaripäivää viettäviä lapsiperheitä yhdessä Hippaloiden henkilökunnan kanssa. Duunareille järjestetään perehdytysjakso, joka tutustuttaa nuoret ARXin toimintakulttuuriin ja nelipäiväisen festivaalin antiin.

Hipduunari haku on avoinna 25.2.2024 asti. HAE TÄSTÄ. Haastattelut järjestetään maaliskuun aikana. Päätös valinnoista tehdään 29.3. mennessä.

Hipduunarin työskentelyjakso on 22.7.-4.8.2024. Työ sisältää festivaalipäivinä viikonlopputöitä. Hipduunarin työaika on 30h/vko, kahden viikon ajan. Duunareille maksetaan kahden viikon työstä 400 euron palkka sekä viikonlopputyön lisät. Suosittelemme hakemaan kaupungin kesätyösetelin.

Tutustu Hippaloihin: www.hippalot.fi Instagram: @hippalot

ARXin kesä työllistää neljä nuorta

Kulttuurikeskus ARXin kesätoiminnassa eli ARXin kesässä on neljä kesätyöpaikkaa, joista kaksi on varattu erityistä tukea tarvitseville nuorille. ARXin kesän työjakso on 3.6.–16.6.2024.

Erityistä tukea tarvitseville nuorille tarjoamme ARXin kesän avustajan työtehtäviä. Avustajan tehtävään kuuluu Lastenpuutarhan puutarhatöitä ja työpajaohjausta, näyttelyvalvontaa ja somisteiden tekoa.

Työaika noin 30 tuntia viikossa. Työtä tehdään arkipäivisin. Työtehtäviä ja työpäivän pituutta voidaan mukauttaa hakijan tarpeiden mukaan. Työssä toimitaan osana tiimiä ja kaikkiin tehtäviin saa tukea ja ohjausta.

Työllistämme myös kansainvälisiä nuoria, eikä työssä ole erityisiä kielitaitovaatimuksia.

Haku päättyy 29.2.2024: HAE TÄSTÄ Haastattelut järjestetään maaliskuun aikana. Päätös tehdään 29.3. mennessä. Lisätietoja Auni Tuovinen auni.tuovinen@hameenlinna.fi, puh. 040 530 3110.

Kesäavustajalle maksetaan kahden viikon työstä 400 euron palkka. Suosittelemme hakemaan kaupungin kesätyösetelin.

 

ARXin kesään palkataan kaksi näyttelynvalvojaa Galleria ARXiin ajalle 3.6.–16.6. 2024. Näyttelyyn liittyy pienimuotoista opastusta ja työpajaohjausta (piirrustus/askartelu)  sekä muita ARXin kesän työtehtäviä. ARXin kesässä teet työtä osana tiimiä, eikä aiempaa kokemusta galleria- tai ohjaustyöstä tarvita.

Näyttelyn esittelyyn tarvitaan suomen kielen taitoa, mutta työllistämme myös kansainvälisiä nuoria.

Haku päättyy 29.2.2024 ja haastattelut järjestetään maaliskuun aikana. Valintapäätös tehdään 29.3. mennessä. HAE TÄSTÄ

Näyttelynvalvojan työaika on 30h/vko, ma-pe. Kahden viikon työstä maksetaan 400 euron palkka. Suosittelemme hakemaan kaupungin kesätyösetelin.

HUOM. Onnistuneesta kesätyöhakemuksesta tulee kuittausviesti sähköpostiin.