Hippalot etsii avustavaa tuottajaa kesän ajaksi

Hippalot etsii avustavaa tuottajaa kesän ajalle, alkaen 15.5.2023 tai sopimuksen mukaan!

 

Tule tekemään Suomen vanhinta lastenfestivaalia, Lasten taidefestivaali Hippaloita Hämeenlinnaan Kulttuurikeskus ARXiin. Työtehtäviin kuuluu verkkosivujen päivittämistä, sosiaalisen median julkaisuiden tekemistä, yhteydenpitoa artisteihin, aikataulujen laatimista ja paljon kaikkea muuta. Pääset työskentelemään osana monitaiteista ja -taitoista festaritiimiä.

Etsimme tehokasta ja hyvää tyyppiä. Tutkintovaatimuksia tähän tehtävään ei ole, joten voit olla vielä esimerkiksi opintojesi loppuvaiheessa. Tarjoamme joustavat työajat ja mahdollisuuden myös etätyöhön. ARX on monitaiteinen ilon, yhdessä tekemisen ja kokemisen sekä luovien kohtaamisten kulttuurikeskus. Tarjoamme kulttuuria ja taidetta lapsille, nuorille ja perheille sekä kouluille ja päivähoidolle.

 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 23.4.2023. Mikäli haluat jutella tehtävästä tarkemmin, vastaa lastenkulttuuripäällikkö Minna Haveri kysymyksiisi hakuaikana sähköpostitse: minna.haveri@hameenlinna.fi.

Odotamme tehtävään valittavalta aiempaa kokemusta tapahtumajärjestämiseen liittyvistä työtehtävistä. Arvostamme innokasta ja täsmällistä työotetta, kykyä työskennellä festivaalikiireessä ja halua olla osa mahtavaa tiimiämme. Tehtävässä noudatetaan 1,5kk koeaikaa ja hakuaika on 12.4.–23.4.2023.

Hakemaan pääset tästä.