Briefly in English Lasten taidefestivaali Hippalot @ Facebook Lasten taidefestivaali Hippalot @ Instagram

Kuninkaallinen nukketeatteri: Poika ja korppi

Teatteri

Miniteatteri

Esitys on tarina yksinäisen Pojan ja loukkaantuneen Korpin omalaatuisesta ystävyydestä. Poika kuluttaa aikaansa kaupungissa yksin etsien syötävää ja vettä sekä odottaen vanhempiaan kotiin. Eräänä päivänä poika ampuu ritsalla taivaalle ja jotain tippuu alas. Maassa makaa korppi loukkaantuneena. Poika vie linnun asuntoonsa ja alkaa hoitaa tätä oman neuvokkuutensa avulla. Esitys on teoksen ensi-ilta.

 Poika ja Korppi kertoo yksinäisen Pojan ja loukkaantuneen Korpin omalaatuisesta ystävyydestä. Koko perheelle soveltuvan satunäytelmän tapahtumat sijoittuvat kaukaiseen autioon kaupunkiin, jossa poika asuu yksin omillaan. Poika kuluttaa aikaansa kaupungissa yksin etsien syötävää ja vettä sekä odottaen vanhempiaan tulevaksi kotiin. Eräänä päivänä poika ampuu ritsalla taivaalle ja jotain tippuu alas. Maassa makaa korppi loukkaantuneena. Poika vie linnun asuntoonsa ja alkaa hoitaa tätä oman neuvokkuutensa avulla. Vähitellen pojan ja korpin välille kasvaa luottamus ja ystävyys, vaikka yhteistä kieltä ei olekaan.

Nukketeatteria ja fyysistä teatteria yhdistävä humaani näytelmä käsittelee ystävyyttä ja selviämistä lapsen näkökulmasta. Esityksen näyttelijöinä nähdään Hannu Räisä ja Antti Kemppainen. Antti Polameri vastaa esityksen läpisävelletystä musiikista. Hannu Räisän suunnittelema Poika-nukke on tehty harvinaista bunraku-tekniikkaa käyttäen. Näytelmän on käsikirjoittanut Antti Kemppainen. 

Ajankohta

Esitys su 5.8. klo 10

Paikka

Miniteatteri

Ikäsuositus

yli 3-vuotiaille

Kesto

n. 30 min

Liput

Liput alkaen 9 € sisältäen toimituskulut