Briefly in English Lasten taidefestivaali Hippalot @ Facebook Lasten taidefestivaali Hippalot @ Instagram

Hippalot etsii kahvilapalveluiden tarjoajaa

Julkaistu: 19.02.19

TARJOUSPYYNTÖ HIPPALOIDEN KAHVILATOIMINNAN JÄRJESTÄMISESTÄ ajalla 1.-4.8.2019

Hämeenlinnan kaupungin Lasten ja nuorten kulttuurikeskus ARX/ Lasten taidefestivaali Hippalot hakee kahvilayrittäjää vastaamaan ARX-talon alakerrassa sijaitsevasta vuoden 2019 teemakahvilasta.

TAUSTAA
Lasten taidefestivaali Hippalot on Hämeenlinnan Verkatehtaan alueella järjestettävä maamme vanhin monitaiteinen lasten taidefestivaali. Neljän päivän aikana koko tapahtuma-alueella kirjataan yli 12 000 käyntikertaa. Ohjelmasta löytyy niin maksuttomia konsertteja, erilaisia työpajoja kuin teatterisalit täyttäviä teatteri-, nukketeatteri- ja sirkusesityksiä. Hämeenlinnan ja lähikuntien lisäksi Hippalot kerää kävijöitä koko eteläisestä Suomesta.

TARJOTTAVAN PALVELUN KUVAUS
Palveluntarjoaja toteuttaa festivaalin teemakahvilan kahvilatoiminnan laitteineen ja myyntituotteineen. Kahvilan toivotaan tarjoavan itse leivottuja leipomotuotteita ja mahdollisuuksien mukaan lounaspalveluita. Palvelun tilaaja vastaa kahvilatilan somistamisesta ja päivittäisestä siivoamisesta. Kahvila on avoinna neljänä festivaalipäivänä 1.-4.8.2019 klo 10-17 välisen ajan.
 
TOIMINNAN VOLYYMI
Lasten taidefestivaali Hippaloilla kirjataan vuosittain neljän päivän aikana yli 12 000 käyntikertaa. 2017 kahvilassa kirjattiin päivittäin 200-300 kassatapahtumaa. Kassatapahtumaa kohden kahvilassa asioi päivästä riippuen 2-4 henkilöä.

TILAT JA VÄLINEET
Palveluntarjoajalla on käytössään ostajan tarjoama kahvilatila (pohjakuva liitteenä). Tila koostuu keittiöstä (15 m2), kahdesta wc:stä ja asiakastilasta (55m2). Asiakkaiden käytössä on myös elämykselliseksi kahvilatilaksi lavastettava Keinusali (144 m2). Asiakaspaikkoja koko kahvilatilaan mahtuu noin 100 kpl.
Keittiön varustuksena on tavallinen hella, tiskipöytä ja jää-viileäkaappi. Palveluntarjoaja tuo mukanaan omat myyntivitriinit, kahvinkeittimet ja muun tarvittavan välineistön. 


SOPIMUSKAUSI
Sopimuskausi kattaa Lasten taidefestivaali Hippalot 2019 eli 1.-4.8.2019. Kahvilatilaa pääsee rakentamaan 30.7. ja sen on oltava tyhjä 6.8.


TARJOUKSEN TULEE SISÄLTÄÄ
Palveluntarjoajan tulee toimittaa y-tunnus, ennakonperintärekisteriote tai muu todistus siitä että on rekisteröity toimija2. Lyhyt suunnitelma, jossa avataan palveluntarjoajan asiantuntemusta kahvilapalveluiden tuottamisessa ja tuotteista, joita palveluntarjoaja aikoo kahvilassa tarjota3. Vuoden 2018 toimintakertomus tai muu selvitys nykyisestä toiminnasta4. Tarjouksessa eritellään miten palveluntarjoaja ratkaisee vahinko- ja vastuuvakuutuskysymyksiä sekä lupia siltä osin, kuin ostajan palvelu niitä edellyttää5. Vuokrasumma, jonka palveluntarjoaja on valmis maksamaan kahvilatilasta neljän päivän ajalta

MUUT TARJOUSEHDOT
Palveluntarjoajan tulee olla rekisteröity toimija, jolla (tai jonka palveluksessa) on alan asiantuntemusta. 
Palveluntarjoaja on itsenäinen toimija, joka vastaa itse veroistaan, maksuistaan ja työnantajavelvoitteistaan.
Palveluntarjoajan tulee tarjouksessaan ottaa huomioon vaadittavat vahinko- ja vastuuvakuutuskysymykset ja lupa-asiat. Palveluntarjoajalla tulee olla toiminnan laajuuteen nähden tarpeellinen vastuuvakuutus. Palveluntarjoajan tulee tarjota kahvilan asiakkaille mahdollisuus maksaa ostoksensa käteisellä ja yleisimmillä maksukorteilla.

VALINTAKRITEERIT
Tarjouspyynnön vertailuperusteina ovat: 1. LAATU. Laadukkaat mahdollisimman pitkälle itse valmistetut kahvilatuotteet laajalla valikoimalla erityisruokavaliot huomioiden sekä myytävien tuotteiden hinnoittelu. Lounaan tarjoaminen katsotaan eduksi. 2. HINTA. Palveluntarjoajan tilaajalle maksama kahvilatilan vuokra 3. Mikäli edellä mainitut kohdat ovat tasavahvoja, hinta ratkaisee

TARJOUSTEN JÄTTÄMINEN
Tarjoukset tulee esittää Lasten taidefestivaali Hippaloiden vastaavalle tuottajalle 15.3.2019 klo 12 mennessä sähköisenä osoitteeseen riikka-leena.puistola@hameenlinna.fi
Päätökset hankinnasta tehdään 29.3.2019 mennessä.

LIITE 1. ARX-talon alakerran pohjakuva, Lasten taidefestivaali Hippaloiden toiminta-ajatus ja arvot, arviointikriteerit
Lisätiedot:Lasten taidefestivaali Hippaloiden vastaava tuottaja Riikka-Leena Puistola p. 040 8696 326, riikka-leena.puistola@hameenlinna.fi


ARVIOINTIKRITEERIT 
suunnitelman tulee sisältää:
kahvilatoimintaosaaminen: Kuinka pitkä kokemus hakijalla on kahvilatoiminnasta? Millainen työntekijäresurssi tapahtumaan on mitoitettu? Tuotteiden hinnoittelu suhteessa laatuun
tuotteiden laatu ja monipuolisuus: Millainen on suunniteltu tuotevalikoima makeiden ja suolaisten leivonnaisten osalta? Miten on varauduttu erikoisruokavalioihin? Onko mahdollisuutta tarjota lounasta? Kuka valmistaa myytävät tuotteet? Miten eri-ikäinen asiakaskunta on huomioitu valikoimassa? Onko mahdollista tarjota reilun kaupan kahvia ja teetä?
laitteisto: Millaisen kylmä- ja tarjoiluvitriinin hakija on valmis tuomaan tilaan? Millainen kassajärjestelmä hakijalla on käytössä?

Hippalot etsii kahvilapalveluiden tarjoajaa

19.02.19

Seikkailukone saapuu Hippaloille

11.01.19

Monsterin kokoinen kiitos!

10.08.18

Vastaa Hippaloiden kävijäkyselyyn

10.08.18

Monsterit villitsivät tanssimaan, taiteilemaan ja tutkimaan

05.08.18

Sivu 1 / 9   »