Briefly in English Lasten taidefestivaali Hippalot @ Facebook Lasten taidefestivaali Hippalot @ Instagram

Usein kysyttyä

Pääseekö vauvaesitykseen äiti ja vauva samalla lipulla?

Kyllä. Sekä vauvaesitysten että -työpajojen liput ovat kahdelle henkilölle.

Mistä voi noutaa esitteen?

Hippaloiden esitettä voi tilata itselleen tämän lomakkeen avulla: http://hippalot.fi/hippalot-info/tilaa-esite. Esitteen voi noutaa myös Etelä-Hämeen Osuuspankin pääkonttorista Raatihuoneenkadulta, Hämeenlinnan pääkirjastosta tai Palvelupiste Kastellista.

Miten Hippaloille pääsee esiintymään?

Festivaalityöryhmä valitsee esiintyjät hyvissä ajoin ennen festivaalia. Jos haluat tarjota ryhmääsi esiintymään Hippaloille, tee se jo edellisen vuoden lopussa.

Mihin voin jättää autoni?

Parkkipaikkoja löytyy Verkatehtaan edestä ja Keinuparkista (Talaskuja 2). Huomaathan, että nämä kaikki parkkipaikat ovat maksullisia. Hippalot suosittelee julkista liikennettä – rautatieasemalta on vain muutama sata metriä festivaalipaikalle!

Saako festivaalialueelta lämmintä ruokaa?

Kyllä. Lämmintä ruokaa on saatavilla Ravintola Iso Huvilasta Verkatehtaan päärakennuksesta. Kahvilatuotteita puolestaan myy ARX-talon Keinusalista löytyvä kahvila, josta saa myös lounaskeittoa. Lauantaina 5.8. klo 10-15 Verkatehtaan kujalta löytyvältä HIP-designkujalta on sekä suolaista että makeaa purtavaa tarjoava ruokarekka.

MISTÄ LÖYTYY LASTENHOITOHUONE?

Festivaalialueen lastenhoitohuoneet löytyvät sekä Verkatehtaan päärakennuksesta että ARX-talon alakerrasta.

 

Pääseekö pyörätuolin saattaja esitykseen veloituksetta?

Kyllä pääsee.

 

Esitys on loppuunmyyty, mitä tehdä?

Esityksiin mahtuu vain rajallinen määrä yleisöä ja useat esitykset myydään loppuun ennen festivaalia. Festivaaliliput kannattaakin hankkia etukäteen. Loppuunmyytyihin esityksiin ei myydä lippuja enää oveltakaan.

Myydäänkö työpajojen liput loppuun ennen festivaalia?

Osa työpajoista on niin suosittuja, että liput myydään loppuun ennen festivaalia. Hippalot-tiimi suosittelee suunnittelua ja ennakkolippujen hankkimista.

 

Mistä voin nostaa käteistä?

Festivaalialueella ei valitettavasti ole mahdollista nostaa käteistä. Lähimät automaatit löytyvät osoitteista Hätilänkatu 2 ja Raatihuoneenkatu 17.

 

Millaisia alennuksia lipuista myönnetään?

Hippaloille ei myydä erikseen lastenlippuja, sillä lipunhinnat ovat muutenkin edulliset. Ennakkoon ostetuista Clip!-Solo clown show lipuista saa alennuksen S-etukortilla (12€/hlö, normaalihinta 14€/hlö). Liput Race Horse Companyn Ympäri ämpäri -esitykseen OP Etelä-Hämeen omistaja-asiakkaille 12€/hlö tai 44€/4hlö (normaalihinta 16€/hlö tai 54€/4hlö).

Voiko jo ostetut lipun peruuttaa tai vaihtaa?

Ikävä kyllä ei. Lipunmyynnissä noudatetaan Lippupalvelun sopimusehtoja. Toki lipun ostanut voi aina etsiä lipulleen ostajan omasta lähipiiristään, sillä liput eivät ole henkilökohtaisia.

Mitä jos lippuni katoaa?

Ikävä kyllä Hippalot ei vastaa kadonneista festivaalilipuista.

Mistä tiedän, onko esitys sopiva lapsilleni?

Ohjelman yhteydessä mainitaan ikäsuositus kuhunkin esitykseen. Ainoastaan elokuvien kohdalla noudatetaan ehdottomia ikärajoja, muuten huoltaja voi itse määritellä onko hänen lapsensa sopivan ikäinen osallistumaan esitykseen. Hippalot suosittelee noudattamaan esitysten ikäsuosituksia, yleensä esityksen tekijä osaa arvioida minkä ikäinen lapsi on kypsä tai toisaalta jaksaa keskittyä mihinkin esitykseen.